Koneellinen lymfa
Tekniset tiedot mm  koko

Tekniset tiedot mm koko

Tämän näköiset laitteen voit tilata omaan käyttöön 159e hintaan

Tämän näköiset laitteen voit tilata omaan käyttöön 159e hintaan

Koneellinen lymfa hieronnan voit ottaa omana hoitona tai lisäpalveluna jonkun muun hoidon yhteyteen, kuten kasvohoidon tai ripsihuollon yhteyteen. 

Lymfa Boots - lymfaattinen hieronta Lymfa Boots -laitteella toteutettu lymfaattinen hieronta poistaa kehosta ylimääräistä turvotusta ja keventää ja virkistää kehoa. Lymfaattinen hieronta on kevyt, kivuton ja turvallinen hierontamuoto. Lymfahieronta parantaa vastustuskykyä, virkistää, ja rentouttaa kehoa ja mieltä.

Noin 70 % ihmisistä kärsii huonon aineenvaihdunnan ja verenkierron aiheuttamista muutoksista kehossa ja ihossa. Lymfahieronta on turvallinen ja luonnollinen hoitomenetelmä kokonaisvaltaiseen kehon hyvinvointiin. Lymfahieronta sopii istumatyötä tekeville ja erityisesti henkilöille, jotka kärsivät tilapäisestä liikunnan puutteesta tai aineenvaihduntahäiriöistä esimerkiksi leikkauksen tai sairauden seurauksena. Lymfahieronnan avulla kehossa oleva ylimääräinen lymfaneste ohjataan imunestekiertoon kohti imusolmukkeita, jossa se puhdistuu ja palautuu takaisin verenkiertoon. Imu- eli lymfaneste sisältää kudosnestettä, kehon omia ja ulkopuolisia valkuaisaineita, rasvoja ja mikrobeja. Lymfa Boots -paineluterapialaite Lymfa boots -paineluterapialaite tarjoaa tehokkaan ratkaisun apua hakevalle. Tulokset ovat konkreettiset verenkierrossa, lihaksistossa ja kudoksissa. Lymfa Boots laitehoidon jälkeen olo on keveä ja rentoutunut. Lymfa Boots hoito voidaan tehdä sellaisenaan ilman vartalohoitoaineita.

Laitteesta löytyy erillinen osa jaloille, käsille ja vatsalle. Lymfa Boots hoidossa asiakkaan päälle puettuihiin hierontapussien ilmataskuihin johdetaan ilmaa ja niiden täyttyessä jaloissa tuntuu kevyt puristus. Paineen säätäminen saa aikaan syvähierontaa, jolloin saavutetaan ihon alimmatkin kerrokset. Lymfa Boots laitteessa on valmiina ohjelmia jaloille ja käsille ja personoituja ohjelmia jokaisen asiakkaan tarpeisiin. Lymfa Boots paineluterapia on noin 20-60 minuutin pituinen rytminen hieronta, joka ehkäisee turvotusta ja kuona-ainekertymiä, parantaa vastustuskykyä ja elimistön lymfakiertoa, pysäyttää selluliitin ja rasvakudoksen syntymisen sekä kiinteyden menetyksen. Paineluterapiahoito suositellaan tehtäväksi kerran viikossa 8–15 kertaa. Hoito voidaan toteuttaa myös vartalo hoitojen yhteyteensä. Hoito sopii perusterveelle ihmiselle. Lymfa Boots hoito keventää oloa, parantaa kudosten laatua ja vahvistaa elimistön vastustuskykyä poistamalla ylimääräisiä nesteitä ja kuona-aineita sekä auttaa kehoa palautumaan urheilusuorituksesta. 

30min/25e

Lisäpalveluna 10e/45min

Nyt voit myös ostaa suositun hoitolaitteen kotiin hintaan 159e! 

Laitteella on 1v takuu. 

Tilaukset 050-5406757 

Toimitusaikaa 2-3vko, 75e on etukäteismaksua ja loput laitteen luovutuksen aikana. 

Jaa tämä sivu

unsplash