HIFU-hoidot

Jaa tämä sivu

Hifu- hoidot

• Hämeenlinnan keskustassa vuodesta 2021!

Laite, kooulutus ja osa HIFU kuvia : @meditechs_prodevice  

Huikea HIFU 5D kasvojen kohotushoito on Suosituin hoito kasvojen nuorennushoidoista. Se on neulaton ja tehokas.Tehokas & turvallinen kasvojenkohotus - ilman

kirurgia!


Meillä HIFU-hoidot suorittaa hoitoihiin kouluttautunut ja erikoistunut kosmetologi vuodesta 2021.

• HIFU eli High Intensity Focused Ultrasound on tehokas hoitomenetelmä, jossa kasvoja kohotetaan ilman kirurgiaa.

• HIFU-hoito kiihdyttää erityisesti ihon kollageenituotantoa mikä kiinteyttää kudosta luonnollisesti - iho kiinteytyy ja rypyt sekä juonteet tasoittuvat.

• Hoito sopii erityisesti henkilöille, jotka harkitsevat kasvojen kohotusta, mutta eivät halua kirurgisiin toimenpiteisiin.

• HIFU-hoidolla saa näkyviä tuloksia ilman toipumisaikaa.

• Hoidon voi tarvittaessa uusia 2-4kk jälkeen ensimmäisestä hoidosta.


•Vaativissa tapauksissa suositellaan 3 kerran sarjahoitona 2-3 kk välein.

• HIFU:lla saa apua myös COUPEROSA & PIGMENTTIMUUTOKSIIN, sekä vähentää RASVAA esim. leukalinjalta, kaulalta, vartalolta!

•Käytössäni on HIFU 5D, jolla otsan, silmien- ja suunympäryysalueiden hoito on melko kivutonta!

HIFU -intiimialueen hoito

Intiimialueen HIFU -toimii samalla tavalla kuin kasvoissa ja vartalossa, kiinteyttäen emättimen seinämää, mikä auttaa virtsankarkailusta ja limakalvojen kuivuudesta kärsiville, sekä auttaa synnytyksen jälkeisessä toipumisessa. 

Synnytyksen jälkeen suositellaan n 3kk toipumisaikaa, ennen kuin lähtee tähän hoitoon, ja kun vuoto on loppu ja tikit ym parantuneet. 

Hoito on kivuton, itse sen kokeneena voin varmasti sanoa, ettei tunnu epämiellyttävältä. Hoidosta ei jää mitään tuntoja.

Hoito on tehokas ja tulokset kestää 18kk-3v. Ylläpitohoitoa suositellaan 1-1,5v välein. Asiakkaan ikä on ratkaisevassa roolissa miten kauan tulokset kestää. Vanhemmiten kollagenin tuotanto hiipuu mikä on osasyy tähän. Nuoremmilla tulokset pysyy siis 3v asti. 

Hoitoon tullessa on hyvä olla terve, mahdolliset tulehdustilat kannattaa hoitaa pois. 

HIFU eli high-intensity focused ultrasound on tarkasti kohdennettua ultraääniaaltoa, joka nostaa kudoksen lämpötilaa ja on tehokkain neulaton/veitsetön kasvojenkohotus menetelmää.

HIFU on tällä hetkellä markkinoiden tehokkain kasvojen veitsetön kohotus menetelmä, ja käytössäni on 5D HIFU yhdistelmälaite, mikä on ainoa Hämeenlinnassa. Laitteessa on kasvoille, vartalolle, silmänympäryksille sekä intiimialueelle omat hoitopäät. HIFU:lla saadaan kohdennettua ultraääntä juuri niille alueille, mitä halutaan kohottaa ja silmänympärysalueenhoito on tällä laitteella myös kivuton toteuttaa. HIFU:lla päästään kasvojen alueella jopa 4,5mm syvyyteen asti. Hoidon aikana iho käsitellään 1,5-3,0mm ja tarvittaessa 4,5mm syvyyksissä. 

Hoidon tulos näkyy osittain heti ja iho kiinteytyy hoidon jälkeen vielä 2-4 kuukautta, lopullinen tulos voi kestää jopa yli vuoden, eikä se vaadi sarjahoitoa, vaativissa tapauksissa saatetaan tarvita 2-3 hoitokertaa 1-2 kk välillä ensimmäisen hoidon jälkeen jos juonteet on syvät, tai laihdutuksen jälkeen kiinteyttää löystynyttä ihoa.

Kenelle HIFU sopii

HIFU sopii yli 35 v ylöspäin kiinteyttään menettäneelle iholle. Jopa 65v saavat HIFU:lla hyviä tuloksia, jos kasvoissa on vielä rasvaa jäljellä ja ihosta on pidetty jonkinlaista huolta. 

HIFU:lla voidaan käsitellä silmänympärysihoa, leukalinjaa, kaksoisleukaa, poskia, otsaa, dekoltee ja kaulaa sekä valtalon eri alueita kuten vatsaa, pakarat, allit ja emättimen. 

Hifun uusin hoitoalue, jolla saadaan edistettyä naisen terveyttä on emätin, sillä voidaan saada apua virtsankarkailuun ja intiimielämää paremmaksi (limakalvojen kuivuus).

Mitä HIFU- kasvohoitoon hoitoon sisältyy?


Hoitoon sisältyy alkukonsultaatio, ihon puhdistus, hoitotoimenpide, koneellinen lymfahieronta jaloille.

Hoidon alussa kasvojen iho puhdistetaan ja kuoritaan. Sen jälkeen iholle levitetään ultraäänigeeli ja hoitoaluetta käsitellään hoitopäillä 30-45 minuutin ajan. Hoito tuntuu ihon pienenä nipistelynä. Lopuksi iholle levitetään rauhoittava naamio, jonka aikana asiakas saa niska-hartia-dekoltehieronnan, naamion jälkeen ravitseva seerumi sekä loppuvoiteet. Jälkihoito-ohjeet.


3 kk päästä asiakas pyydetään jälkikontrolliin, jolloin katsotaan hoidon tulokset ja mietitään mahdollisia jatkohoitoja.

Hoidon jälkeen

Hoidon jälkeen ei suositella saunomista ainakin vuorokauteen. Iho on hyvä hoitaa hoidon jälkeen c- vitamiinia sisältävillä seerumeilla ja huolehdittava, että ihon kosteustasapaino on kunnossa juomalla ja käyttämällä voiteita.

Rf-mikroneulaus/ fractora tai RF-hoidot  tukee HIFU-hoidon hyviä tuloksia.

HIFU-hoidon kontraindikaatiot, eli milloin hoitoa ei tehdä:

-raskaus, imetys


- metalliosat kudoksen sisällä hoidettavilla alueilla.

-epilepsia

-tulehdus iholla tai hammastulehdus

-täyteaineet hoidettavilla alueilla (täyteainnet tulisi otta HIFU-käsittelyn jälkeen), täyteainehoidon jälkeen muutama kk, n 5-6kk, on odotettava, jottei esim. hyaluronhappo poistuisi liian nopeasti kudoksesta. Huulissa täyteaineet eivät haittaa.

-syöpä, kasvaimet


- kilpirauhasen häirintynyt toiminta jos hoito tehtäisi kaulan alueelle


-sydämentahdistin tai sydänrytmihäiriöt

Vartalonmuokkauksen avuksi, mm. rasvanpoltto, ihon kiinteytys.
Mitä hifu vartalohoitoon sisältyy?


- Ihon kuorinta, HIFU - käsittely, kiinteyttävä voide, kevyt hieronta imukupeilla, koneellinen lymfa hieronta hoitoa tehostamaan, joka voidaan suorittaa jaloille, käsivarsille tai vatsalle.

unsplash