Todelliset tulokset HIFU:lla! Lue lisää blogi osiosta. Toukokuussa HIFU hoito tarjous, kasvot ja leukalinja 199e (289e)!

Huikea HIFU 5D kasvojen kohotushoito on Suosituin hoito kasvojen nuorennushoidoista. Se on neulaton ja tehokas.

Kuvassa näkyvä muutos on saatu aikaan kolmella intensiivisellä käsittelyllä.

13.4 -31.5.2022 saat tuon hoidon, eli HIFU käsittely koko kasvot ja leukalinja tarjoushintaan 199e (289e)!

 

 

 

HIFU -intiimialueen hoito

Intiimialueen HIFU -toimii samalla tavalla kuin kasvoissa ja vartalossa, kiinteyttäen emättimen seinämää, mikä auttaa virtsankarkailusta ja limakalvojen kuivuudesta kärsiville, sekä auttaa synnytyksen jälkeisessä toipumisessa. 

Synnytyksen jälkeen suositellaan n 3kk toipumisaikaa, ennen kuin lähtee tähän hoitoon, ja kun vuoto on loppu ja tikit ym parantuneet. 

Hoito on kivuton, itse sen kokeneena voin varmasti sanoa, ettei tunnu epämiellyttävältä. Hoidosta ei jää mitään tuntoja.

Hoito on tehokas ja tulokset kestää 18kk-3v. Ylläpitohoitoa suositellaan 1-1,5v välein. Asiakkaan ikä on ratkaisevassa roolissa miten kauan tulokset kestää. Vanhemmiten kollagenin tuotanto hiipuu mikä on osasyy tähän. Nuoremmilla tulokset pysyy siis 3v asti. 

Hoito kestää noin.30min. Asiakas itse voi asettaa hoitopään paikoilleen, ja minä ohjaan koneelta laitteen toimintaa. Hoidon aikana hoitopäässä oleva hoitokasetti pyöri hitaasti akselinsa ympäri hoitaen koko alueen ympäriltään. 1 kerroksen jälkeen hoitopää vedetään muutama cm ulospäin, minkä jälkeen hoito toistuu. Hoidon jälkeen saat 30min rentouttavaa koneellista jalkahierontaa lymfa bootseilla suoritettuna!!

Hoitoon tullessa on hyvä olla terve, mahdolliset tulehdustilat kannattaa hoitaa pois. 

jolukuun 2021 aikana varatut ajat ovat 299e, eli voit varata ajan tähän hoitoon  myös tammikuulle tai helmikuulle, kunhan teet varauksen joulukuun aikana.

 

Videota ei löydy

HIFU-kasvohoito miehelle

Huikea muutos heti ensimmäisen HIFU-käsittelyn jälkeen! Ja tästä se vielä paranee. Lopullinen tulos näkyy 2-3kk päästä ja kestää jopa vuoden!

HIFU

HIFU eli high-intensity focused ultrasound on tarkasti kohdennettua ultraääniaaltoa, joka nostaa kudoksen lämpötilaa ja on tehokkain neulaton/veitsetön kasvojenkohotus menetelmää.

HIFU on tällä hetkellä markkinoiden tehokkain kasvojen veitsetön kohotus menetelmä, ja käytössäni on 5D HIFU yhdistelmälaite, mikä on ainoa Hämeenlinnassa. Laitteessa on kasvoille, vartalolle, silmänympäryksille sekä intiimialueelle omat hoitopäät. HIFU:lla saadaan kohdennettua ultraääntä juuri niille alueille, mitä halutaan kohottaa ja silmänympärysalueenhoito on tällä laitteella myös täysin kivuton toteuttaa. HIFU:lla päästään kasvojen alueella jopa 4,5mm syvyyteen asti, smas-kerrokseen, jossa ihon tärkeimmät toiminnot tapahtuu. Hoidon aikana iho käsitellään 1,5-4,5mm syvyyksissä. 

Hoidon tulos näkyy osittain heti ja iho tiukkenee hoidon jälkeen vielä 2 kuukautta, lopullinen tulos voi kestää jopa yli vuoden, eikä se vaadi sarjahoitoa, vaativissa tapauksissa korkeintaan 2 hoitokertaa riittä 2-3 kk välillä ensimmäisen hoidon jälkeen kuten, esim. jos halutaan kiinteyttää löystynyttä ihoa laihdutuksen jälkeen esim. maha tai käsivarret.

Kenelle HIFU sopii

HIFU sopii yli 35 v ylöspäin kiinteyttään menettäneelle iholle. Jopa 75v saavat HIFU:lla hyviä tuloksia, jos kasvoissa on vielä rasvaa tallessa ja ihosta on pidetty jonkinlaista huolta. 

HIFU:lla voidaan käsitellä silmänympärysihoa, leukalinjaa, kaksoisleukaa, poskia, otsaa, dekoltee ja kaulaa sekä valtalon eri alueita kuten vatsaa, pakarat, allit ja emättimen. 

Hifun uusin hoitoalue, jolla saadaan edistettyä naisen terveyttä on emätin, sillä voidaan saada apua virtsankarkailuun ja intiimielämää paremmaksi (limakalvojen kuivuus).

Hoidon jälkeen

Hoidon jälkeen ei suositella saunomista ainakin vuorokauteen. Iho on hyvä hoitaa hoidon jälkeen c- vitamiinia sisältävillä seerumeilla ja huolehdittava, että ihon kosteustasapaino on kunnossa juomalla ja käyttämällä voiteita.

Rf-mikroneulaus hoito esim. 1-2kk jälkeen HIFU-hoidosta tukee HIFUn hyviä tuloksia.

HIFU-hoidon kontraindikaatiot, eli milloin hoitoa ei tehdä:

-raskaus

-epilepsia

-tulehdus iholla tai hammastulehdus

-täyttöaineen alueille (täyteainnet tulisi otta HIFU-käsittelyn jälkeen).

-syöpä