Ripset/kulmat

Ripset/Kulmat

Ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi

Ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi. - Natalia

Meiltä saat silmiäsi parhaiten korostavat ripsienpidennykset! Valitsemme juuri sinun silmämuodolle ja tyyliin sopivat ripsienpidennykset!

Ripsipidennyksiä olen tehnyt vuodesta  2014. Teen sekä klassisia, hybridejä että volyymiripsipidennyksiä.

Tykkään tehdä ripsipidennyksiä, koska tässä saa jatkuvasti oppia uutta sitä muka kun ala kehittyy ja uusia trendejä tulee, myös sen vaihtelevuuden vuoksi. Paljon teen perus mustanvärisiä pidennyksiä, mutta siinäkin kuidun kaarevuudella ja eri kaarevuuksia yhdistämällä saadaan luotua erilaisia efektejä silmään. Tosi kiva on myös leikkiä väreillä. Erivärisiä ripsikuituja löytyy paljon mm. Pinkkiä, tumma- sekä vaaleanlilaa, sinistä, vihreää, punaista,keltaista, neon pinkkiä, vaalean sinistä, ruskeata, mikä sopii erityisesti vaaleapiirteisille kasvoille.

 

Olen hyvin pärjännyt mm. maailmanlaajuisessa ripsipidennyskilpailuissa!

- Viktoria

Olen työskennellyt ripsienpidennysten parissa vuodesta 2019. Koulutuksen kävin Päivi Mikkolalla, parempaa kouluttajaa en olisi toivonutkaan! 


Ripsienpidennykset ovat edelleen yksi lempi töistäni. Tykkään luoda luonnolliset, mutta myös eri tyyliset ripsienpidennykset mm. weet look, rikottu sekä värilliset pidennykset ovat suosikkejani.


Koulutan myös uusia ripsiammattilaisia vuodesta 2022.


Lash ja brow lift ovat toinen intohimoni. Ihana kun niin luonnollisella käsittelyllä saa kauniit ripset ja kulmat asiakkaalle!

- Natalia

Ripsiteknikkomme Oona, aloittaa tammikuussa 2023. Hän tekee jonkin aikaa klassisia ripsienpidennyksiä harjoittelija hintaan. Oonan töissä ei ole viikon takuuta, ja työskentelyajat ovat hieman pidemmät kuin kokeneella tekijällä.Ripsiteknikkomme Satu aloittaa huhtikuussa 2023. Satu on kokenut ripsitekijä ja häneltä sujuu sekä klassiset, että volyymi- ja hybridiripsienpidennykset.

Satu on myös koulutettu hieroja. Sadun lisäpalveluista löytyyvät myös pikkuletit ja sokeroinnit.
Ripsienpidennysten koulutukset


Koulutamme myös uusia ripsiteknikoita. Hoitolassamme on isot upeat tilat pienryhmäkoulutuksille!


Koulutuksista voit kysyä lisää

kauneushuone.ladyd@gmail.com

tai

050-5406757