Injektiohoidot

Skinbooster & Biorevitalisaatio

Skinbooster


Skinbooster - on injektiohoito, jolla kirkastetaan ja heleytetään ihoa, parannetaan ihon kimmoisuutta ja vähennetään ryppyjä. Skinbooster-hoito toimii parhaiten, kun se tehdään sarjahoitona. Skinbooster aineet eivät ole täyteaineita: niiden sisältämä hyaluronihappo on stabiloimatonta ("vapaata") ja se leviää laajoille alueille. Skinbooster hoitonesteessä on myös monia vitamiineja, jotka on suunniteltu hoitamaan juuri tiettyä aluetta tai ihon ongelmaa.

Tarjoamme skinbooster hoitoja mm. pigmenttiläikkien vaalentamiseen, silmienmpäryysalueelle (mm. tummat silmienaluset), yleinen ihon anti-age hoito, kämmenselkiin ja hiuspohjaan (edistämään hiuskasvua).


Skinbooster-hoito on pistoshoito. Hyaluronihappo ja vitamiinisekoitus viedään ihoon kymmenien mikropistosten avulla. Jos koet neulanpistot epämiellyttävänä, varaa puudute lisäpalveluista, puudutus vie n. 20 min ja maksaa 10e lisää. Muuten hoito suoritetaan ilman puudutetta, erittäin ohueella neulalla, mikä tekee hoidosta lähes kivuttoman.


Hoidon jälkeen iho punoittaa jonkin verran. Hoitopäivänä on syytä pitää taukoa saunomisesta, meikkaamisesta (vähintään 6h) ja liikuntaharrastuksista, mutta jo seuraavana päivänä voi jatkaa normaalia elämää.Esim. anti-age skinbooster


Hyaluronihappo ja vitamiinisekoitus toimivat synergiassa:hyaluronihappo täyttää kudoksia, vitamiinisekoitus antaa iholle uutta kiinteyttä ja hehkua.Argireliinia sisältävä biorevitalisoiva kompleksi, joka on tarkoitettu erityisesti ryppyiseen ihon ikääntymiseen, jossa on botoksia matkiva vaikutus.


Mitä tapahtuu hoidon jälkeen?


• Kasvolihasten rentoutuminen, botuliinitoksiinivaikutus ja ihon kohottaminen

• Lisää ikääntymisprosessien ja vähentyneen kollageenisynteesin seurauksena menetettyä ihon joustavuutta

• Ryppyjen muodostumisen ehkäisy, pienten, pinnallisten poimujen ja ryppyjen poistaminen

• HA-ihon täyteaineiden vaikutuksen pidentäminen.

Käyttöalueet: kasvot, kaula, pääntie, kädet.

Biorevitalisaatio


Mitä tekee?

Ravitsee, kosteuttaa, nuorentaa, lisää ihon kimmoisuutta sekä jälleenrakentaa ihoa!


Soluvälinen suojaus, ligamenttien (koostuvat kollageenista, ja ihon ikääntyessään ne löystyvät kollageenin hajoamisen seurauksena) uudistumisen stimulointi

Rasvatyynyjen rakenteen stimulointi

7 aminohappoa stimuloivat kollagenin tuotantoa.

3 biometristä peptidiä, aktivoivat fibroplasteja.

80mg vapaata hyaluronihappoa

Solujen kasvuun ja aktivointiin.


Hoidon esimerkki kasvojen biorevitalisaatio 1x/kk 2 hoitoa (1kk välein) + hifu + ( tarvittaessa 1kk hifun jälkeen 1 biorevitalisaatio. Ylläpitohoito 6kk kuluttua 1x biorevitalisaatio.


Hoidettavat alueet: otsa, silmienympäryys, posket, huulienympäryys, kaula, decolte.


Erityisesti ikäntyväälle iholle.


JaluPro tuotteilla (markkinoilla yli 20v) pitkäaikainen vaikutus.

Jo 1 hoitokerran jälkeen huomaat ihosi kunnon parantuneen.


unsplash