Kevyet volyymiripsienpidennykset. Tässä on käytetty mustaa, sinistä ja vaaleansinisiä ripsikuituja. 6-12mm pituudet. CC, D, M kaarevuudet. 0.07mm paksuus.

Ripsipidennyksiä olen tehnyt 3v ajan. Teen sekä klassisia, hybridejä että volyymiripsipidennyksiä. Tykkään tehdä ripsipidennyksiä, koska tässä saa jatkuvasti oppia uutta sitä muka kun ala kehittyy ja uusia trendejä tulee, myös sen vaihtelevuuden vuoksi. Paljon teen perus mustanvärisiä pidennyksiä, mutta siinäkin kuidun kaaredudella ja eri kaareduksia yhdistämällä saadaan luotua erilaisia efektejä silmälle. Tosi kiva on myös leikkiä väreillä. Erivärisiä ripsikuituja löytyy paljon mm. Pinkkiä, tumma- sekä vaaleanlilaa, sinistä, vihreää, punaista,keltaista, neon pinkkiä, vaalean sinistä, ruskeata, mikä sopii erityisesti vaaleapiirteisille kasvoille. 

Ripsientaivutukset sekä browlift ovat toinen rakkaus ja vahvuuteni. Olen tullut tosi hyväksi tässä. Ihana nähdä muutos ripsissä näin luonnollisella käsittelyllä sekä asiakkaan reaktio lopputulokseen.

Ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi